Face your Power

Werkgevers

IEMT als development tool
IEMT is een krachtige tool om verandering en groei te bewerkstelligen. Voor mensen die ALLES uit zichzelf willen halen: nog beter functioneren, voor topprestaties gaan en zichzelf maximaal willen ontwikkelen.
IEMT faciliteert een werknemer die:

  • versnelde ontwikkeling en groei zoekt: samen onderzoeken ik met je werknemer wat er in de weg ligt om in (nog) meer of anders in beweging te komen. En zo te komen tot betere prestaties die minder moeite vergen.
  • naar een ander functie(-niveau) is doorgegroeid en zich zo snel mogelijk optimaal in haar/zijn nieuwe rol wil functioneren

Verzuim
Ook bij (dreigend) verzuim is IEMT een snelle manier om weer op oud niveau – of beter – te functioneren. IEMT is bijvoorbeeld effectief bij:

  • burn-out of dreiging ervan
  • langdurige piekbelasting (werk of privé)
  • incidentele privé omstandigheden die invloed hebben op functioneren (scheiding, ziekte of overlijden van een naaste)

In het algemeen: IEMT vergroot persoonlijke effectiviteit in termen van belastbaarheid, wendbaarheid en handelingsvermogen.

Neuroplasticiteit
Iedereen heeft een bepaalde mate van neuroplasticiteit: het natuurlijke vermogen van je brein om niet dienende zaken los te laten, te groeien en te veranderen. Met IEMT kan je je maximale groeipotentieel behalen. IEMT maakt je nog krachtiger, beter belastbaar voor nieuwe dingen door dat je oude ballast afwerpt en het maakt je wendbaar en flexibel. En dat is wel wat ‘key’ is in deze snel veranderende samenleving.

Door een IEMT-traject vergroot een werknemer haar/zijn capaciteit om complexe problemen snel op te lossen, creativiteit wordt verhoogd en kunnen ze zich sneller bewegen door en aanpassen aan een snel veranderende (werk-)omgeving.

Ontdek hoe maximale brein performance van jouw werknemers, impact hebben op jouw business succes!

Meer weten?
Bel of mail me voor een vrijblijvend, telefonisch consult.
Eline Wessels | IEMTmetEline@gmail.com
Bel me of Whatsapp 06 – 21833535

 

STUUR ME een Whatsapp-bericht: