Boosting your growth

Persoonlijkheidsontwikkeling

IEMT als tool bij persoonlijkheidsontwikkeling
Ook werkt IEMT effectief bij zelfontwikkeling, aangezien die vaak enigszins verstoort raakt door structurele emotionele klachten. Ook zijn somatische klachten (fysieke pijn gerelateerd aan emotie) vaak een prima ingang om emotionele klachten, en daarmee ook een deel van de fysieke klachten, op te lossen. Denk hierbij aan rugpijn, zware vermoeidheid of restpijn van een heupoperatie.

Systemisch werken
Als het bij je past, kan ik IEMT ook op meer abstractere en subtielere niveaus bij je inzetten. Dit heeft overeenkomsten met systemisch werken (zoals familieopstellingen). Bijvoorbeeld: je wilt graag de relatie met een ouder prettiger maken voor jezelf. Of wilt werken aan je zelfvertrouwen. Of verwerken wat een bepaalde ziekte met je heeft gedaan.

Nieuwsgierig hoe IEMT jou kan veranderen?
Wil je weten of IEMT bij jou past? Op welke manier jij kan groeien met IEMT?
Mail of app me voor een vrijblijvend, telefonisch gesprek: IEMTmetEline@gmail.com.
Of: bel 06 – 21833535| Whatsapp 06 – 2183 3535

Boosting your growth

Persoonlijkheids-ontwikkeling

I.E.M.T. als tool bij persoonlijkheidsontwikkeling
Ook werkt I.E.M.T. effectief bij zelfontwikkeling, aangezien die vaak geremd wordt door structurele, emotionele klachten. Ook zijn somatische klachten (fysieke pijn gerelateerd aan emotie) vaak een prima ingang om emotionele klachten, en daarmee ook een deel van de fysieke klachten, op te lossen. Denk hierbij aan rugpijn, zware vermoeidheid of restpijn van een heupoperatie.

Systemisch werken
Als het bij je past, kan ik I.E.M.T. ook op meer abstractere en subtielere niveaus bij je inzetten. Dit heeft overeenkomsten met systemisch werken (zoals familieopstellingen). Bijvoorbeeld: je wilt graag de relatie met een ouder prettiger maken voor jezelf. Of wilt werken aan je zelfvertrouwen. Of verwerken wat een bepaalde ziekte met je heeft gedaan.

Wil je weten of I.E.M.T. bij jou past?
Of helpt in jouw situatie? Mail of app me voor een vrijblijvend, telefonisch gesprek:
mail naar ewessels@gmail.com
of: bel 06-21833535 | Whatsapp 06 – 21833535.